Sposób przygotowania

Rabarbar dokładnie umyć i osuszyć, a następnie pokroić w niewielkie kawałki. Do garnka wlać i zagotować wodę. Następnie do wody dodajemy owoce rabarbaru, cynamon i goździki. Gotować wszystko przez około 25 minut. Następnie odsączyć kompot z owoców rabarbaru. Kompot wlać do dzbanka i posłodzić wedle uznania. Rewelacyjnie smakuje zarówno gorący jak i zimny na upale dni. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię takie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    aromatyczny smaczny kompocik...ja dodaję jeszcze łyżkę miodu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !