Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

2 litry wody zagotować, dodać po kilka ziarenek pieprzu i ziela 1 listek laurowy i 1 łyżkę kucharka. Marchew obrać i pokroić w kostkę, kapustę poszatkować i dodać do wrzątku, gotować 15 minut


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    wygląda super wiosennie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Mam wielką ochotę na taki kapuśniaczek!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna, lekka zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !