Sposób przygotowania

Wino schłodzić, wlać do dzbanka.
Truskawki przebrać, umyć, odsączyć, obrać z szypułek i zmiksować - przetrzeć przez sitow celu usunięcia pesteczek.
Mus truskawkowy wlać do wina.
Listki mięty oberwać z gałązek i dorzucić do dzbanka.
Całość doprawić syropem owocowym i dodać kostki lodu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    wygląda na pyszności :D
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich przepisów - każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    swietny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !