Sposób przygotowania

Do wody dodać pokrojony w kawałki rabarbar i pomarańczę pokrojoną w plasterki.Dodać około 5 łyżek cukru i zagotować.Kompot ochłodzić i dosłodzić wg smaku.Najlepiej smakuje bardzo zimny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aż ślinka cieknie :]
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pięknie podany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Spróbuję z pomarańczą , ja słodzę taki kompot miodem.... no , chyba ,ze nie mam....
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zapomniałam napisać ,że prześliczny kolorek ....taki mi nie wychodzi...
  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    taki kolor uzyskasz z czerwonego rabarbaru,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pyszny kompocik
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się ten pomarańczowy dodatek do rabarbaru. Muszę wypróbować w następnym sezonie rabarbarowym.
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    z pomarancza jeszcze nie pilam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny taki kompocik musi być,wygląda tak apetycznie........

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !