Sposób przygotowania

Mięso chude wieprzowe np, schab czy polędwica mielimy , dodajemy jajko i wyrabiamy ok 10 min. Doprawiamy czosnkiem , sól, pieprz,papryka , gałka muszkatołowa i robimy cienkie placki na dłoni a na nie układamy po 1 pieczarce i zwijamy tworząc kulkę , pieczemy w głębokim tłuszczu jak pączki ok 5 min ja podaję z kus kus i marchewką ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ładnie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aż ślinka cieknie :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ale ładnie udekorowane
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Miło że się podoba, a smakowały też swienie , nazwa wymyślona przez mojego synka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    super pomysł
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wielkosć pączusi zależy od wielkosci pieczarek , ale czy duze , czy małe smakują i wygladają super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne i gustownie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !