Sposób przygotowania

Skrzydełka myjemy i zaplatamy kość za kość , uzyskujemy fajne nie streczące kawałki , robimy marynatę musimy jej mieć dużo by pokryła mieso.

musztardę zieloną i kremską mieszamy z rozmarynem , papryką , miodem , solą i taką papką nacieramy skrzydełka i odstawiamy na 24h by dobrze przeszły marynatą.pieczemy na grillu :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    ciekawe połączenie i zielona musztarda?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Tak jest to francuska i z bazylią mniam
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Ta musztarda pasuje do wielu dań , nawet teraz jesienią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !