Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty białej i pora dionizego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 150 g
por 100 g
natka pietruszki 5 g

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty białej i pora dionizego

Zalewa:
Majonez 20 g
Śmietana 10 g
Musztarda 10 g
Sól

Warzywa umyć i oczyścić. Zrobić zalewę. Warzywa rozdrobnić i porcjami dodawać do zalewy. Wszystkie składniki wymieszać. Przy zajmowaniu się kapustą pozbyć się wierzchnich liści.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak