Sposób przygotowania

Mięso Smażymy na złocisty kolor

Grzyby czyścimy z zanieczyszczeń prawdziwki i kurki wybieramy na bazarku takie mniejsze ładniej wyglądają jak ją całe smażymy je delikatnie

pieczarki czyścimy i smażymy z dodatkiem soli aby puściły soki gdy będą gotowe dodajemy kurki i prawdziwki i dusimy je razem dodając trochę wody
po około 30 min zalewamy je woda doprawiamy do smaku i zagęszczamy wodą z mąką
Polewamy pierś z kurczaka posypujemy pietruszką i gotowe :) Szybko smacznie

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    na pewno wypróbuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !