Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
parówki 5 szt
ser żółty 10 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskiem rozijamy najlepiej na stolnicy. Parówki kroimy na pół. Ciasto francuskie kroimy na długość parówek . Na ciasto kładziemy plasterek sera żółtego, potem parówkę i wszystko zwijamy. Gotowe parówki w cieście francuskim pieczemy w rozgrzanym piekarniku aż się ciasto zarumieni a ser roztopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 24.04.2013 19:28
i ketchup do tego mniam
kasiek 10.08.2012 20:56
podobno są pyszne ale jeszcze nie próbowałam
Ewelina47 23.06.2012 21:41
uwielbiam takie parówki
Norgiusz 13.06.2012 16:20
lubie
mic 31.05.2012 18:53
cos co bardzo lubie z dodatkiem sosu
Rafał10 31.05.2012 15:29
palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak