Sposób przygotowania

Ciasto francuskiem rozijamy najlepiej na stolnicy. Parówki kroimy na pół. Ciasto francuskie kroimy na długość parówek . Na ciasto kładziemy plasterek sera żółtego, potem parówkę i wszystko zwijamy. Gotowe parówki w cieście francuskim pieczemy w rozgrzanym piekarniku aż się ciasto zarumieni a ser roztopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    palce lizać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    cos co bardzo lubie z dodatkiem sosu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam takie parówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    podobno są pyszne ale jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    i ketchup do tego mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !