Sposób przygotowania

- mix sałat
- 1/2 okrągłego camemberta (tj 60g)
- 1/2 filiżanki żurawiny suszonej
- 1/2 filiżanki orzechów włoskich
- grzanki z 2 kromek chleba

dressing
- 2 łyżki oleju słonecznikowego
- 3 łyżki miodu
- płaska łyżeczka ziół prowansalskich

Camembert drobno pokrój, wymieszaj z resztą składników. Podawaj polane dressingiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    smakowity mix
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetnie się prezentuje, fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !