Sposób przygotowania

Mięso oczyścić, a resztę składników wymieszać i natrzeć dokładnie schab. Odstawić do lodówki na ok. 8 godz. Następnie przełożyć mięso do rękawa i piec ok. 1,5 godz. Schab wyjąć, ostudzić i pokroić w plastry.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie mięsko zawsze zjem ze smaczkiem...
  • 2
    original
    Opublikowano

    iziona

    Takie mięsko to super sprawa tak do chlebka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo apetyczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    dzieki za dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealny to za mało powiedziane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Schab przyrządzony bardzo apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności !
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa ta marynata,schab wygląda ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno jest aromatyczny - lubie takie miesaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pysznie się prezentuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    bajeczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    mmmm pycha
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Taki schabik musi smakować! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pyszny taki schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    przepyszne mięsko aż ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !