Sposób przygotowania

Maślankę mieszamy ze szklanką cukru, jajkami, olejem, mąką i proszkiem do pieczenia. Następnie ciasto wylewamy na natłuszczoną i posypaną bułką tartą blachę. Wiórki kokosowe mieszamy z pozostałym cukrem i posypujemy wierzch ciasta. Pieczemy w temp. 180 stopni ok.40 min. Margarynę roztapiamy i polewamy upieczone ciasto.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię ciasta na maślance
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowite ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe ciasto
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    chciałabym widzieć to ciasto ....interesujące ......margaryną polewamy już upieczone ciasto ....szkoda ,że nie ma fotki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !