Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotować masę : zimne mleko wlać do naczynia, wsypać zawartość opakowania do sporządzenia kremu.
Chwilę ubijać na wolnych obrotach, potem zwiększyć na najwyższe i ubijać aż powstanie ubita masa.
W osobnym naczyniu utrzeć miękkie masło i dodać do masy kremowej.
Ponownie chwilę ucierać, aż masa będzie kremowa.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warte grzechu i kalorii ciacho...
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    wygląda rewelacyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !