Sposób przygotowania

Mieso myjemy, i rozbijamy przez folię. Następnie panierujemy w jajku przyprawionym solą i pieprzem oraz bulce tartej. Smażymy na złoty kolor. Pieczarki myjemy, kroimy w plastry, podsmażamy, przyprawiamy. Na kotletach układamy pieczarki i plaster sera. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy ok 15 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    dzieki za dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !