Sposób przygotowania

Ryż gotować w osolonej wodzie 15 minut. Odsączyć z wody, rozciąć woreczki i wsypać do garnka, w którym się gotował ryż.
Przykryć pokrywką i zostawić.
Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pokrojony w spora kostkę schab i mięso gęsi.
Podsmażyć, następnie wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę i paprykę oraz czosnek.
Smażyć aż cebula i papryka zmięknie od czasu do czasu mieszając.
Doprawić do smaku.
Fasolkę odsączyć z zalewy i dodać do mięsa.
Na koniec mąkę ziemniaczaną rozrobić z wodą i zagęścić nią sos.
Zagotować i podawać z wcześniej ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    polecam, bo obiadek wyszedł naprawdę pycha
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    i jaki pyszny mniam,mniam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    pysznie się zapowiada
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    był pyszny, polecam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    był pyszny, polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !