Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaskółki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1kg
pieczarki 10dag
cebula biała
Kukurydza z Puszki
jajko ugotowane na twardo 4szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jaskółki

Schab kroimy i rozbijamy.Przygotowujemy farsz;drobno pokrojone w kostkę pieczarki przesmażamy z cebulką,dodajemy trochę osączonej kukurydzy i starty żółty ser.Wszystko razem mieszamy.Na rozbity schab kładziemy farsz,a następnie ćwiartkę jajka.Zawijamy,formując roladki,panierujemy w jajku i bułce.Smażymy na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak