Sposób przygotowania

Zalewa:
1/2 litra wody
2,5 szklanki octu
2 łyżki soli
5 łyżek cukru
Ugotować buraki, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Zagotować zalewę, dodać pokrojoną w paski paprykę oraz pokrojoną w kostkę cebulę. Całość gotować 5 minut. Następnie dodać buraki i zagotować. Gorącą sałatkę nakładać do słoików i pasteryzować około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    urocza sesja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna do obiadu
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię podobną i zdecydowanie polecam, jest pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja takze plecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    smakuje mi taka
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !