Sposób przygotowania

Mleko z cukrem zagotować. Ostudzić. Masło utrzeć, dodawać na przemian zwykłe mleko i to w proszku.

MASA CZEKOLADOWA:
20 dag kremu czekoladowego,
10 dag masła,
łyżka kakao,
10 dag zmielonych orzechów laskowych,
andruty,
polewa czekoladowa.

Masło utrzeć, dodać kakao i krem czekoladowy. Na koniec dodać podsmażone orzechy.

Wafle przekładać na przemian masami, tak, by były po 2 warstwy oby kremów. Na noc wstawić do lodówki. Polać polewą, pokroić w kwadraty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pychota! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniam mniam smaczne
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    czekoladko , ja będąc przy tobie pewnie 100 kg bym ważyła takie robisz pyszności....
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Misiu co zrobie, że tak lubię gotować, a w szczególności piec;):):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    twoje desery powalają!!! same pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Anna dziękuje bardzo:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy knoppers.. na to bym nie wpadła, doskonały :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    I już po głowie chodzi mi knoppers ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bajecznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    musi byc pyszny
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ale smakołyk , Super !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności )))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lidka19880

    super. uwielbiam knopersa jednak cena mleka w proszku mnie zawsze zniechęca do zrobienia tego cudnego batonika

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !