Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwone purre

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 6 szt
buraki czerwone 2 szt
szczypior 1/2 pęczka
mleko 1 łyżka
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwone purre

Ziemniaki obrać pokroić i ugotować,połączyć z ugotowanymi ,obranymi buraczkami i mlekem,blenderem połączyć na jednolitą masę.Dodać posiekany szczypior ,doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 08.02.2012 09:30
super pomysł
SmacznaPyza 06.09.2011 10:00
a po potraktowaniu blenderem masa nie będzie za bardzo ciągnąca?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak