Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko nadziewane wiosenną sałatką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
szynka konserwowa 20 dag
ogórek 1 szt
pomidor 2 szt
majonez
sałata
szczypiorek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko nadziewane wiosenną sałatką

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie . Obieramy i studzimy . Przekrawamy i wyciagamy żółtka. Pomidora kroimy w kosteczkę . Ogórka myjemy i kroimy w kosteczkę . Szynkę kroimy w kostkę . Składniki mieszamy z majonezem doprawiamy pieprzem . Połówki jajek nadziewamy sałatką . Serwujemy na sałacie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 28.08.2012 09:40
super pomysł
Piotr-21 22.08.2012 22:25
dobre
angelika14 11.08.2012 11:31
świetny pomysł na podanie
Joanna108
Joanna108 26.07.2012 20:02
ładnie podane
daria2911 30.05.2012 20:03
pycha
monika1968 30.05.2012 18:42
Wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak