Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie . Obieramy i studzimy . Przekrawamy i wyciagamy żółtka. Pomidora kroimy w kosteczkę . Ogórka myjemy i kroimy w kosteczkę . Szynkę kroimy w kostkę . Składniki mieszamy z majonezem doprawiamy pieprzem . Połówki jajek nadziewamy sałatką . Serwujemy na sałacie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł na podanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !