Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rzodkiewkowo-koperkowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
koperek duży pęczek
serek topiony 2 kostki
czosnek 1-2 ząbki
koper duży pęczek
Kucharek przyprawa do potraw
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
pieprz
wywar z kurczaka 1,5 litra
ryż

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rzodkiewkowo-koperkowa

Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.
Zagotować wywar z kurczaka, dodać serki topione i zmiksować.
Dodać rzodkiewki, jarzynkę, wyciśnięty czosnek i posiekany koperek.
Gotować do miękkości rzodkiewek.
Zupę doprawić solą i pieprzem.
Posypać świeżym koperkiem i podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 16.10.2012 00:35
ciekawa taka zupa nigdy też nie jadłam i z ciekawości wypróbuję
angelika14 06.08.2012 13:04
takiej zupy jeszcze nie jadłam
eagle 10.06.2012 06:53
Zastanawiam się jak smakuje...
Habibi 02.06.2012 00:29
ƹ̵̡ӝ̵̨̄ʒ * Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :) * ƹ̵̡ӝ̵̨̄ʒ

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak