Sposób przygotowania

Świeżego ogórka obieramy i z ogórkami konserwowymi ścieramy na tartce o dużych oczkach. Świeżego ogórka posypujemy solą, odstawiamy na 10 min i odsączamy.
Czosnek przeciskamy przez praskę. Szczypiorek i koperek siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy.
Smacznego!

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !