Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata na liściach szpinaku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

umytych liści szpinaku 30 dag
pomidorków koktajlowych 15 dag
zielonych oliwek 1 garść
Składniki na sos:
oliwy 3 łyżki
octu balsamicznego 3 łyżki
miodu 1,5 łyżki
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata na liściach szpinaku

Najpierw przygotować sos: miód rozpuścić w occie balsamicznym. Dodać oliwę. Przyprawić do smaku i wymieszać.

Pomidorki przekroić na pół, wymieszać ze szpinakiem. Dodać oliwki, pokrojone jajko i zalać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 02.09.2011 22:58
ciekawa sprawa :)
Magdalena80 02.09.2011 22:57
ciekawa sprawa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak