Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada truskawkowo rabarbarowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki świeże 1 kg
rabarbar 1 kg
cukier 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada truskawkowo rabarbarowa

Oczyszczony rabarbar umieszczamy w garnku wlewamy parę łyżek wody i wsypujemy cukier , doprowadzamy do wrzenia a potem zmniejszamy płomień i po prostu gotujemy na malutkim ogniu bez przykrycia aż zgęstnieje , gorącą wlewamy do słoików i zakręcamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 22.08.2012 09:38
z rabarbarem pycha
babcia
babcia 30.05.2012 17:22
robiłam , jest super
babcia
babcia 30.05.2012 17:22
robiłam , jest super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak