Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kość myjemy, wkładamy do garnka, zalewamy 2 litrami wody i zagotowujemy. Jarzyny obieramy. Pietruszkę i marchew kroimy na kawałki i wrzucamy do wywaru. Cebulę wrzucamy w całości. Dodajemy kucharek i gotujemy na małym ogniu około 30 minut.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam takie zupki
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    też taką czasem robię, jest pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    robie taką dziecku
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Lubie taka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    moj maz robi taka dla mnie i coreczki, uwielbiam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Czasem robię lane ciasto na rosołku
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    często taką przygotowuję
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię takie kluseczki w zupie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !