Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z porami i boczkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 40 dag
por 1
margaryna 15 g
sól
pieprz
bulion warzywny pół szkl
Przyprawa do kurczaka ziołowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z porami i boczkiem

Pora pokroić w półplasterki a fileta pokroić na mini kotleciki , na patelni roztopić margarynę włożyć pory smażyć 5 minut , następnie dodać boczek pokrojony w paseczki smażyć jeszcze chwilę , a na koniec dajemy filet z kurczaka posypujemy przyprawami .Następnie wlewamy bulion i całość dusimy , możemy zapodać koperek poszatkowany. Podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 01.06.2012 11:54
pyszne danie
babcia
babcia 01.06.2012 11:54
pyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak