Sposób przygotowania

Pora pokroić w półplasterki a fileta pokroić na mini kotleciki , na patelni roztopić margarynę włożyć pory smażyć 5 minut , następnie dodać boczek pokrojony w paseczki smażyć jeszcze chwilę , a na koniec dajemy filet z kurczaka posypujemy przyprawami .Następnie wlewamy bulion i całość dusimy , możemy zapodać koperek poszatkowany. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !