Składniki:
kapusta | 2 kg |
kiełbasa zwyczajna | 80 dag |
papryka czerwona | 4 |
groszek zielony | 1 puszka |
marchew | 2 |
cebula biała | 2 |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
natka pietruszka | do smaku |
masło | 4 łyżki |
bulion warzywny | 2 litry |
kapusta | 2 kg |
kiełbasa zwyczajna | 80 dag |
papryka czerwona | 4 |
groszek zielony | 1 puszka |
marchew | 2 |
cebula biała | 2 |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
natka pietruszka | do smaku |
masło | 4 łyżki |
bulion warzywny | 2 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: