Sposób przygotowania

Ser pleśniowy , okrągły, owalny czy trójkątny kroimy w poprzek na pól, każda połówkę obtaczamy w jajku , potem bułce tartej wymieszanej z przyprawami , a najlepiej jak rozbijemy jajko to wsypmy przyprawy i rozbijmy widelcem . Kładziemy przygotowany serek na gorącym tłuszczu na patelni i smażymy z każdej strony .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie ser smazony , ale nie plesniowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie ser smazony , ale nie plesniowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny serek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !