Sposób przygotowania

mięso wołowe, wieprzowe cebulę zalać niewielką ilością wody i ugotować. przed końcem gotowania dodać do gotowania wątróbkę. po ugotowaniu mięso wyciągnąć, a do wywaru włożyć kajzerki. wszystko razem zmielić, dodać jaja, przyprawić, piec w foremkach 40 min. 180 st

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina_b1

    zawsze robie z królika, ale napewno taki tez zrobię, wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Moja mama robi podobny. Jest wyśmienity.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !