Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SUFLET PIANKOWY Z BANANA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 15-20 dag
białko 5 szt
banan 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: SUFLET PIANKOWY Z BANANA

Banany przekroić na pól i przetrzeć przez sito. W łódeczki utworzone ze skórek banana nakładać masę piankową z ubitych białek i cukru. Na masę piankową dajemy banana i zapiekamy w piekarniku 10 minut. Podać gorące posypując cukrem pudrem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak