Sposób przygotowania

Do blendera wlać kefir, wsypać barszcz błyskawiczny, dodać kilka łyżek zakwasu ogórkowego i przesiekany koperek - zmiksować.
Dodać jogurt grecki, koncentrat barszczu, przyprawy i ponownie zmiksować.
Dodać posiekany szczypiorek, grubo utarte ogórki małosolne i jajka na twardo.
Posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    gdy nie mam ogórków małosolnych to mogę dać coś innego? albo dać mniej kiszonych?
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Tak, ja wymiennie stosuję małosolne z kiszonymi :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja się trochę bałam, że kiszone będą za mocne, stąd mniejsza ilość ;) dzięki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !