Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy krupnik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna 1 opakowanie
udko 1 sztuka
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) 2 sztuki
ryż 4 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy krupnik

Surowe udko gotujemy w osolonej wodzie, obieramy z kości i wrzucamy do wywaru. Dodajemy włoszczyzne oraz kostki rosołowe. Solimy,pieprzymy. Na koniec gotowania wrzucamy ryż

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 30.05.2012 12:55
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak