Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Obraną, posiekaną cebulę podsmażamy na łyżce oliwy w garnku z grubym dnem. Jak cebula się zeszkli, to dorzucamy obrane ziemniaki pokrojone w kostkę, całość smażymy 2 minuty, ciągle mieszając


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wygląda :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    oj szkoda ze sezon szparagowy za nami, zjadłabym taką zupkę....
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !