Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do warzyw

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 150 g
ser pleśniowy 200 g
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do warzyw

Jogurt naturalny miksujemy w blenderze wraz z pokruszonym 200 g sera pleśniowego i posiekanym pęczkiem szczypiorku. Całość doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Dip doskonale komponuje się z selerem naciowym i pieczonymi ziemniakami. Można go również podać do krakersów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 26.08.2013 07:43
rewelacyjny dip
gosia1988 14.06.2013 19:29
świetny :)
misia53 20.03.2013 12:19
zbliża się gilowanie i taki dip będzie przydatny
fictor123 31.10.2012 12:02
super
annagebalska 26.10.2012 09:18
pycha
artur7 02.09.2012 13:32
lubię ser
Aleksandraa 21.07.2012 14:56
uwielbiam ser pleśniowy wiec taki dip jest dla mnie rewelacyjny :)
Betka 16.07.2012 10:42
super;)
Anna152 11.07.2012 05:33
pycha
Maniek2 15.06.2012 16:17
super
Gabriela8 08.06.2012 22:23
Może być pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak