Sposób przygotowania

Jogurt naturalny miksujemy w blenderze wraz z pokruszonym 200 g sera pleśniowego i posiekanym pęczkiem szczypiorku. Całość doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Dip doskonale komponuje się z selerem naciowym i pieczonymi ziemniakami. Można go również podać do krakersów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela8

    Może być pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    uwielbiam ser pleśniowy wiec taki dip jest dla mnie rewelacyjny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię ser
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zbliża się gilowanie i taki dip będzie przydatny
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    świetny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjny dip

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !