Sposób przygotowania

Łososia oraz cebulę drobno posiekać, a następnie składniki połączyć i polać oliwą.
Koperek drobno posiekać, dodać do łososia i cebuli.
Do tataru dodać sok wyciśnięty z cytryny, sól i pieprz, a następnie wymieszać i wstawić do lodówki na 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jeszcze nigdy nie jadłam rybnego tatara hmmm ciekawe jak smakuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    koniecznie do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychota.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    watro zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coś pysznego
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    musi smakować super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakować musi wybornie
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    podoba mi sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !