Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser jeżynowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jeżyny 60 dag
serek homogenizowany 15 dag
cukier 4 łyżki
cukier waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: deser jeżynowy

Jeżyny włożyć do salaterek, posypać cukrem. Z serka, śmietany i cukru waniliowego zrobić krem- ubić mikserek. Gotowy krem wyłożyć na owoce, z wierzchu można przyozdobić według własnej fantazji.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak