Sposób przygotowania

kaszę posiekać z masłem, wbić jajko, dodać ciepłe mleko,tarty ser,posolić , zagnieść ciasto żeby było elastyczne , dodać troszkę bułki tartej . formować paluszki . Ułożyć na wysmarowanej blasze . Piec w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor w temp 180 c 10 min. Podawać jako przekąskę do piwa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Takiego czegoś jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    wspaniale !!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    ciekawe jak smakuja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    musze wyprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !