Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kiełbasę podwawelską przekroić wzdłuż, a następnie pokroić w plasterki i podsmażyć na rozgrzanym na patelni oleju. Czosnek obrać, drobno posiekać, obraną cebulę pokroić w kostkę, a następnie dodać do podsmażonej kiełbasy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    smacznie wygląda :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam leczo :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takie leczo mogę jeść codziennie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    z pieczarkami jeszcze nie robiłam,fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie leczo
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    dobre mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    czosnek, pieczarki...leczo , połaczenie smakowe , które lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo, ale to bardzo smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zjadłabym z przyjemnością takie leczo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !