Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WĄTRÓBKA Z CEBULĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątroba 500 gram
cebula 3 sztuki
olej do smażenia 1/2 szklanki
sól 1/2 łyżeczki
przyprawa uniwersalna 1/2 łyżeczki
mąka 1/4 szklanki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/8 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: WĄTRÓBKA Z CEBULĄ

Kroki postępowania

1
Wątrobę kroję na mniejsze kawałki, a następnie obtaczam ją w mące.
Krok 1 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto
2
Kawałki wątroby smażę na oleju.
Krok 2 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto
3
Na drugiej patelni podsmażam pokrojoną cebulę, do której dodaję Vegetę, sól i pieprz.
Krok 3 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto
4
Do podsmażonej cebuli dodaję wątrobę i smażę razem przez 3 minuty.
Krok 4 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 08.03.2014 21:24
jest bardzo smaczna
IZABELA29 31.01.2014 18:19
ja jadam tylko drobiową
ben-ka 31.01.2014 09:36
Dawno nie jadłam,trzeba ją w końcu zrobić.
Malgorzata549 11.09.2013 11:51
w sam raz na obiad
Motorek 23.03.2013 10:19
bardzo lubię wątróbkę
Krystyna32 20.03.2013 17:05
bardzo lubię
RenataZ-et 25.09.2012 19:30
bardzo dobra
kate.500 05.08.2012 14:02
pycha
Adamorek 04.08.2012 11:37
świetne
Adamorek 04.08.2012 11:37
świetne
Adamorek 04.08.2012 11:37
świetne
Adamorek 04.08.2012 11:35
świetne
Adamorek 04.08.2012 11:35
świetne
Katarzyna59 24.07.2012 18:58
uwielbiam
Łukasz15 07.07.2012 10:19
pyszna
IKrakowianka 21.06.2012 21:39
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak