Składniki:
kiełbasa podwawelska | 1 sztuka |
boczek wędzony | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | 3 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
pieczywo razowe | 1 kromka |
ogórki | 2 sztuki |
sól | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
kiełbasa podwawelska | 1 sztuka |
boczek wędzony | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | 3 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
pieczywo razowe | 1 kromka |
ogórki | 2 sztuki |
sól | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: