Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka ryżowa z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
rzodkiewki 1 pęczek
szczypiorek
majonez
cebula czerwona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka ryżowa z rzodkiewką

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy . Rzodkiewki myjemy i kroimy w małą kosteczkę . Szczypiorek siekamy . Cebule obieramy i kroimy w kostkę . Składniki mieszamy z ryzem . Następnie dodajemy majonez. Doprawiamy sola pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr-21 12.08.2012 14:16
fajna
Sandra11 30.05.2012 10:14
pycha
iwa643 30.05.2012 08:41
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak