Sposób przygotowania

Kapustę kroimy dość grubo i gotujemy z dodatkiem liscia laurowego ,ziela angielskiego i kostki rosołowej. Pietruszkę korzeń i marchewkę obieramy ścieramy na tarce i dodajemy do kapusty. Cebulę siekamy. Na maśle podsmażamy posiekana cebule i pokrojoną w kosteczkę szynkę . Ugotowaną kapustę lekko odsączamy z nadmiaru wody i dodajemy podsmażoną szynkę . Mieszamy dodajemy przecier pomidorowy, Gotujemy razem chwilę ,doprawiamy solą pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam, na obiad do młodych ziemniaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    z młodej kapusty lubię;)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !