Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Ciasto kakaowe:
z białek i cukru ubić pianę, dodać żółtka, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao. Delikatnie mieszając dodać olej, 2 łyżki wody i posiekane orzechy. Ciasto przełożyć na blaszkę i piec biszkopt ok. 20min,a następnie przekroić na pół.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to musi być słodziutkie,pyszne ciacho.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jedno z moich ulubionych, polecam!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    doskonałe ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Koniecznie muszę wypróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne jest to ciacho robię podobnie tylko rodzynki zalewam rumem:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszności
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mega apetyczne ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    och, musi pysznie smakować!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha ciastko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !