Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę,cebulę posiekać.Smażyć razem na maśle.Podsmażone mięso podlać częścią rosołu.dusić dalej podlewając rosołem.Pod koniec duszenia dodać pokrojone pieczarki.Sos zaprawić śmietaną wymieszaną z mąką.Dodać przyprawy,zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    na pewno smaczniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha ten gulasz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny jest taki gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo dawno nie jadłam królika a bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !