Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z królika

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło do smaku
papryka mielona do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki 750 gram
rosół 1/2 litra
mąka 1 łyżka
cebula 1 szt
królik 1 mięso bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z królika

Mięso pokroić w kostkę,cebulę posiekać.Smażyć razem na maśle.Podsmażone mięso podlać częścią rosołu.dusić dalej podlewając rosołem.Pod koniec duszenia dodać pokrojone pieczarki.Sos zaprawić śmietaną wymieszaną z mąką.Dodać przyprawy,zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PIOTR11 21.02.2014 10:18
apetyczne danie
IKrakowianka 08.01.2014 13:08
świetne danie
Wafelek2601 14.11.2013 10:56
Bardzo dobry
Bernadeta1 03.10.2013 00:22
bardzo dawno nie jadłam królika a bardzo lubię
Sylwia Gałecka 29.07.2022 09:09
Króliki to Pupile a nie jedzenie
Seba 27.07.2013 10:53
smaczny jest taki gulasz
kate.500 06.03.2013 19:21
pycha ten gulasz
pycia9 12.12.2012 10:02
Pycha
Iwusia 06.11.2012 23:28
musi być smaczny
Ouji 29.07.2022 09:08
Nie to na pewno ochydne
Dorota59 24.09.2012 11:52
na pewno smaczniutki
Miy 29.07.2022 09:08
Nie
krokodyl 20.06.2012 11:13
super
RenataZ-et 30.05.2012 13:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak