Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki po węgiersku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 750 gram
śmietana 1/4 litra
mąka do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 szt
papryka czerwona 1/2 szt
papryka zielona 1/2 szt
natka pietruszki do smaku
masło do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki po węgiersku

Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor.Dodać umyte i pokrojone w plaserki pieczarki oraz pokrojoną w makaronik paprykę.Dusić na wolnym ogniu do miękkości.Mąkę dokładnie wymieszać ze śmietaną dodać do grzybów i gotować do miękkości.doprawić do smaku.Posypac pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 08.12.2013 20:56
świetny pomysł na pyszną kolację
ONY_za_kare 12.04.2013 21:23
muszą być pycha
Wacław 02.04.2013 08:48
świetny przepis
Ada-Gaba 21.03.2013 14:44
świetna propozycja
Ewelina38 08.02.2013 11:17
bardzo lubię
Iwusia 01.12.2012 23:05
ciekawe :)
Beata23 21.11.2012 09:34
pychota
Wafelek2601 25.09.2012 17:32
Smaczne
Justa32 06.08.2012 10:46
smaczne!!!
mariusz14 24.07.2012 20:23
super
mirosława4 05.06.2012 18:25
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak