Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kalafiorowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostka rosołowa 3
skrzydełko z kurczaka 2
marchewka 2
kalafior 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kalafiorowa

Mrożony kalafior wkładamy do wody. Wrzucam kostki rosołowe i doprowadzam do wrzenia. Dodaję również marchewki pokrojone oraz skrzydełka z kurczaka. Gotuję około 15-20 minut do miękkości marchewki. Na koniec doprawiam pieprzem kolorowym. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 12.09.2012 17:58
smaczna zupa
janek64 01.09.2012 17:28
Kalafiorowa moja ulubiona :)
JaPaqc 30.05.2012 21:14
pod kalafiorami ;o)
Margo1 30.05.2012 16:41
A gdzie skrzydełko bo nie widzę , u mnie też napisałeś podobny komentarz :):):)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak