Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filet z mintaja obtaczamy w jajku oraz bułce tartej. Smażymy na oleju z obu stron.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszny taki domowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    tak-to jest właśnie to co lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetyczny, a dodatkowo ta rybka... paluszki lizać :P)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sam bym zjadł
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    niema to jak domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam domowy! :)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    muszę spróbować ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !