Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz arbuzowy z czerwonym winem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arbuz 2 kg
cytryna 1 duża
limonka 1 szt.
mięta
melisa
lód
wino czerwone 750 (słodkie)

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz arbuzowy z czerwonym winem

Z arbuza wycisnąć sok, wlać do dużej misy.
Limonkę i cytrynę sparzyć, pokroić w plasterki i wrzucić do soku arbuzowego.
Dolać wino, dodać listki mięty i melisy.
Dorzucić kostki lodu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 17.08.2012 08:28
super muszę wyprubować
Beata73 13.07.2012 16:44
muszę to zrobić!
eagle 09.06.2012 08:50
coś fajowego na lato :)
Habibi 31.05.2012 08:27
* Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :) *

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak